Adidas Originals Superstar Lookbook 2015 | Comeback van de Superstar

Het jaar 2014 was quite a year voor adidas Originals. De Stan Smith’s maakte een enorme opmars en ook de Superstar deed zijn herintrede. De schoen, van origine een basketball schoen, is in klassieke vorm bekend als witte sneaker met zwarte details. 2015 beloofd het jaar van de Superstar te worden en om dat op een juiste manier in te leiden, direct een super tof lookbook met vele varianten van de klassieke schoen.

Van de adidas Originals releases kunnen we jullie wekelijks op de hoogte houden. Vorige week was daar de Adidas Clean Superstar, de All White Tubular en niet te vergeten de designers shoes van Yohji Yayamoto, de Y-3 Retro Boost. Mocht je na al dit adidas geweld nog niet overtuigd zijn, dan wordt je dat wel door dít lookbook. Het geeft ons in ieder geval wat inspiratie voor het rocken van onze Superstars. De zichtbare witte sportsokken zijn weer helemaal toegestaan namelijk, net zoals de 90’s trainingpakken, polo’s en heavy washed jeans. Normcore, anyone?

Uiteraard zijn de Superstars terug te vinden in alle adidas store en retailers. Voor de online shoppers kunnen we jullie doorverwijzen naar de adidas Superstar collectie bij FreshCotton.

Adidas Originals Superstar Lookbook 2015 White Black All WhiteAdidas Originals Superstar Lookbook 2015 White Red BlueAdidas Originals Superstar Lookbook 2015 White Black Adidas Originals Superstar Lookbook 2015 Vintage 80s White Black