PUMA Primary Pack met Blaze of Glory & XS850 | 90s Running inspired

PUMA begint het jaar 2015 heerlijk. In de eerste week van februari lanceren ze de PUMA Primary pack, bestaande uit de PUMA Blaze of Glory en de XS850. Het pack bestaat in totaal uit vier schoenen dankzij de twee verschillende colorways: de White/Black en de White/Deep Violet.

Een nostalgisch sneaker pack met klassieke vintage silhoutten, die een redesign hebben gehad om de hedendaagse sneakerwereld te veroveren. De revolutionaire Trinomic technologie werd in eerste instantie ontworpen voor de sport, maar vond al snel zijn weg naar het straatbeeld. In dit pack is de XS850 voorzien van een sportief silhouet met speckled zool, nylon upper en leren bovenlagen, met deep violet/zwart tinten in de binnenvoering en verschillende delen van de upper. De Blaze of Glory is voorzien van een air mesh upper met zachte nubuck bovenlagen en deep violet/wart tinten rond de neus en de binnen voering.

Deze PUMA sneakers zijn vanaf nu verkrijgbaar bij verschillende retailers, waaronder de vooruitstrevende winkels van Baskèts.

PUMA Trinomic Blaze of Glory White Black PUMA Trinomic Blaze of Glory White Deep Violet PUMA Trinomic XS850 White Black PUMA Trinomic XS850 White Deep Violet PUMA Trinomic Blaze of Glory White Black 2 PUMA Trinomic Blaze of Glory White Deep Violet 2