Winter Tip: Deze sweaters en hoodies zijn perfect voor de winter

De winter is begonnen maar de echte kou moet nog komen. Om deze reden geeft Everyday Fresh vijf tips met welke sweaters jij fashionable kan shinen in deze winter maanden. Hierbij hebben wij een collectie samengesteld van onze favoriete sweaters, voor in je kledingkast.

 

Daily Paper

13-5

Als je de tekst Daily Paper op je trui hebt, zit je goed. Daarnaast is de kwaliteit van de trui ook nog erg nice. Deze sweater is er dan ook een waar je warm en fashionable eruit ziet. De sweater is erg gewild, maar gelukkig hebben ze ook de hoodies nog. Deze zullen ook zeker volstaan om op een hippe manier de winter door te komen.  De crewneck is €104,95,- en de hoodies zijn €74,95,-.

Ill store

Norse Projects Nunk Jacket | ill Logo Crewneck Sweater | Norse Projects Arnkell Chino | Clarks Wallabee Shoes | Norse Projects Norse Beanie
Norse Projects Nunk Jacket | ill Logo Crewneck Sweater | Norse Projects Arnkell Chino | Clarks Wallabee Shoes | Norse Projects Norse Beanie

Het Utrechste ill store heeft ook een dope collectie en een heerlijke Crewneck Sweater, waar je lekker de winter mee door kan komen. Het detail van de trui ligt natuurlijk bij het grote ill Logo wat op de trui staat. De crewneck is ook prima te combineren zoals je op de foto ziet. De prijs van €64,95,- maakt de trui ook erg aantrekkelijk.

Raised By Wolves

raised-by-wolves-14

Het Canadese Raised By Wolves is een merk die in Nederland nog heel groot gaat worden. De Raised By Wolves collectie is sinds kort in het assortiment van Freshcotton. Het merk is opgezet door Pete Williams, die laatst een ruim interview gaf en op Everyday Fresh te lezen was. Raised By Wolves is een merk die je binnenkort in je kast moet en wil hebben. De prijs van € 134,95,- maakt het merk net wat exclusiever, maar is wel aankoop die wat meer pijn doet.

Arternative

EverydayFresh Arternative FW14 Lookbook Grey Heart Sweater

Het Antwerpse Arternative heeft weer een heerlijke collectie uitgebracht waar meerdere toffe sweaters in zitten. Je hebt deze zelfde sweater ook in het blauw, met het opvallende hart op de voorkant. Arternative is een hip merk, die je kleding kast zeker niet misstaat. De prijs van €69,95,-  is ook aantrekkelijk om met deze sweater de winter door te komen.

Quality Blanks

Quality Blanks sweater

 Als je een goede en toffe trui wilt voor een goede prijs, adviseren wij de Quality Blanks. Het eigenhuismerk van Freshcotton levert een toffe trui met kwaliteit en je betaald zeker niet te veel. De typische witte strepen op de linkermouw, zorgen voor net dat beetje details wat je wilt. Voor een prijs van €59,95,- is het een trui die meer dan de moeite waard is.