Clarks Originals x Heather Grey Wall | Speciale Clarks Wallabees

Clarks Wallabees x Heather Grey Wall Nederland

Clarks Wallabees hebben hun strepen in de loop der tijd ruimschoots verdiend. En ook recent maakt de schoen een geweldige indruk in de moderne footwear wereld, waarschijnlijk omdat het de kenmerkende schoenen van de bekende drugsdealer zijn. Of misschien gewoon omdat het een super tof silhouet is en je bij Clarks gegarandeerd een staaltje topwerk in handen hebt.

Als je de top kwaliteit van Clarks combineert met een moderne design van Heather Grey Wall, dan krijg je een pareltje als deze. Een super sterkte schoen, met een quilted patroon over de gehele upper. Het quilted patroon is door middel van witte sticksels aangebracht op navy blauw leer. Mooi contrast. Verder heeft de schoen een rubberen Virbam zool, navy blauwe veters en een logo tag onder de wit leren sockliner, rond de enkel. Yes, zoveel details maakt dit een schoen die perfect in het assortiment van ill past, zowel online als instore verkrijgbaar.

Clarks Wallabees x Heather Grey Wall Nederland 2 Clarks Wallabees x Heather Grey Wall Nederland 3 Clarks Wallabees x Heather Grey Wall Nederland 4 Clarks Wallabees x Heather Grey Wall Nederland 5