T.O.T.W. aka Take Over The World Apparel

T.O.T.W. aka Take Over The World Apparel is een van je nieuwste streetwear leveranciers van eigen bodem. Sinds 2012 is dit independent streetfashion label actief en wordt de kreet ‘Take over the world‘ op verschillende toffe kleding items gedrukt.

Wij zijn helemaal weg van deze slogan, maar het is meer dan dat. T.O.T.W. is gecreëerd om te inspireren en te vieren dat jonge en talentvolle individuen hun eigen pad volgen. Door je uit de naad te werken, doen waar je het best in bent en op deze manier je doelen bereiken. Dát is waar Take over the world voor staat. Wij vinden dit verhaal master en delen het daarom met alle plezier met jullie.

Of je nou een crewneck sweater, t-shirt, tanktop of headwear zoekt, het is verkrijgbaar met de Take over the world slogan erop. Zelfs backprints op de sweaters en shirts, dat is lekker. Deze mannen gaan keihard en het is nog maar het begin. Wij kunnen niet wachten om te zien waar dit gaat eindigen en gaan het daarom ook zeker in de gaten houden.

Check hieronder een aantal toffe shots van de T.O.T.W. Apparel en surf naar TOTWapparel.com voor meer info en de webshop!

“The world is yours – Take over.”

TOTW - Take over the world Crewneck Black 2 TOTW - Take over the world Crewneck Black TOTW - Take over the world Shirt & Tanktop TOTW - Take over the world Snapback TOTW - Take over the world Beanies