Filling Pieces x Ronnie Fieg – Mid Tops Quilted Leather

Alweer de derde samenwerking tussen Filling Pieces en Ronnie Fieg. Beide labels gaan heerlijk en Filling Pieces is uiteraard onze Nederlandse trots op fashion-sneaker-gebied. Nu komen de mannen met een drietal nieuwe pareltjes, namelijk de Filling Pieces x Ronnie Fieg Mid Top Quilted Leather.

De schoenen zullen binnenkort verkrijgbaar zijn in de kleuren wit, zwart en rood. De zwarte en rode variant zijn voorzien van een zool in dezelfde kleur, terwijl de witte variant is voorzien van een darkgum cupsole. Stuk voor stuk nice. Vooral de quilted diamond in het leer gestickt zijn erg mooi. Het mid top model zorgt ervoor dat de schoen net is hoger is dan de klassieke low top.

Wat een beauty’s. De schoenen zullen $200,- gaan kosten, verkrijgbaar zijn bij in de Kith NYC en Filling Pieces shops, in een gelimiteerd aantal van slechts 200 stuks. Als extratje worden bij de schoenen ‘wooden shoe trees’ geleverd, met gelaserde logo’s van Kith en Just Us. Wow!

Filling Pieces x Ronnie Fieg Quilted Shoes Black Filling Pieces x Ronnie Fieg Quilted Shoes White Filling Pieces x Ronnie Fieg Quilted Shoes Black 2 Filling Pieces x Ronnie Fieg Quilted Shoes Red