Nike Air Huarache ‘Triple Black’ | Dé schoen van 2014 nu in helemaal zwarte uitvoering

Nike Air Huarache Zwart Tripple Black

De Nike Air Huarache veroverde in ongelooflijk korte tijd de gehele sneakermarkt. Deze shoes waren niet aan te slepen en dat kwam voornamelijk door deze helemaal zwarte uitvoering van de Huarache. De Nike Air Huarache Triple Black werd eerder al gereleased in het begin van dit jaar, was daarna niet te verkrijgen en ging voor dubbele retailprijzen over de digitale toonbank van Ebay.

De schoen, bekend van de rubberen band aan de achterkant, is nu opnieuw gereleased en dus voor iedereen verkrijgbaar. Mocht je van plan zijn de schoen te kopen, maar je wil weten of de Huarache groot of klein valt en welke maat je moet nemen? Wij kunnen je adviseren om de Huarache een maatje groter te nemen dan normaal, dit komt namelijk door de rubber strap bij de hiel, die zorgt dat de schoen erg straks zit.

Ga nu naar bijvoorbeeld Footlocker.nl en schaf jouw Nike Air Huarache Triple Black direct aan! Is dit niet exact wat je zoekt, maar wil je wel een zwarte sneaker? Misschien is de helemaal zwarte Asics Gel Lyte III dan wat voor je?

Nike Air Huarache Zwart Tripple Black Side Nike Air Huarache Zwart Tripple Black Front Nike Air Huarache Zwart Tripple Black Rubber strap