Alfredo Gonzales & MINI Socks | ’s Werelds eerste lifestyle Driver’s Sock

Het Britse iconische automerk MINI en sokken-lifestyle merk Alfredo Gonzales introduceren ’s werelds eerste Driver’s Sock. De unieke sok – met origineel MINI design en antislip laag – die Alfredo Gonzales exclusief voor MINI Nederland ontwikkelde, maakt een ritje in een MINI in de auto nog aangenamer, veiliger en meer ontspannen. Wij vinden Alfredo Gonzales en zijn verhaal zo tof, dat we deze bijzondere samenwerking niet aan jullie voorbij wilde laten gaan.

Uit onderzoek dat MINI zelf uitvoerde(*betrouwbaar?) blijkt dat veel MINI rijders zo nu en dan wel eens op blote voeten of slippers rijden, bijvoorbeeld op vakantie en na het bezoeken van een evenement op knellend schoeisel. Wat veel mensen niet weten is dat rijden op blote voeten of met slippers gevaarlijk kan zijn en in veel landen zelfs niet is toegestaan. De antislip laag onder de sok zorgt ervoor dat er veilig en comfortabel gereden kan worden.

*Anyways, de samenwerking is tof en de sokken zien er goed uit. Voor een faire prijs van  €10,- zijn de sokken verkrijgbaar in de MINI store in Amsterdam en op de website van Alfredo Gonzales.

Alfredo Gonzales x MINI Socks Campaign