Master-Piece SS 15 | handig, stijlvol en vol met kwaliteit

master-piece-01-spring-summer-lookbook-01Het Japanse tassenmerk Master-Piece laat hun nieuwe collectie van de aankomende zomer zien. De tassen van Master-Piece zijn een heerlijke combo tussen functioneel en stylische tassen.

Het Japanse merk probeert altijd een combinatie te vinden tussen functionaliteit, stijl en kwaliteit. In de tassen vind je top kwaliteit stoffen als nylon en geolied leer terug. Daarnaast hebben ze wat opmerkelijke, maar daardoor opvallende kleurpatronen gebruikt. Naast de bekende backpacks hebben ze de collectie aangevuld met meerdere modellen. Zo heb je rugzakken, mountain packs en de zogenoemde tote bags. De laatst genoemde zit de aparte, maar spannende combinatie kleuren in . Zo vind je zwart, donkerblauw en groen laagje met hier en daar een subtiele jacquard camouflage printje in terug.

De tassen van Master-Piece zijn online verkrijgbaar vanaf $99.

master-piece-02-spring-summer-lookbook-02 master-piece-03-spring-summer-lookbook-03 master-piece-05-spring-summer-lookbook-05 master-piece-06-spring-summer-lookbook-06 master-piece-08-spring-summer-lookbook-08 master-piece-09-spring-summer-lookbook-09 master-piece-10-spring-summer-lookbook-10