Ben jij een #dreamcatcher, een #visualizer of misschien een #fixer?

Digital creatives. Je wordt ermee overspoelt, want de helft van de jongeren claimt het te zijn. Beetje social media hier en wat bloggen daar, maar wat voor vaardigheden heeft een #digitalcreative in huis? En nog belangrijker, wat voor digital creative ben jíj eigenlijk?

De opleiding Communication and Multimedia Design(CMD) aan de Hogeschool van Amsterdam lanceert een online test waarmee je kunt bepalen wat voor soort digital creative je bent. Ben je een echte aanpakker? Dan ben je waarschijnlijk een #fixer. Ben je zeer ondernemend en een natuurlijke leider? Dan ben jij waarschijnlijk een #chief. Doe nu zelf de test op Digital-creative.nl en ontdek wat voor digital creative jij bent.

De test geeft je een beeld van wat voor digital creative jij bent, maar geeft ook aan met wat voor vraagstukken je waarschijnlijk nog moet leren omgaan. Uiteraard is de opleiding in het mooie Amsterdam een uitgelezen kans om deze skills verder te ontwikkelen. Dus wil jij alles weten over bijvoorbeeld interactieve communicatieproducten en -diensten, zoals websites, apps en interactieve installaties, check dan nu de super toffe portfolio site van CMD Amsterdam. Yes!
Digital Creatives by CMD