Rapper Stalley op 11 maart in de Melkweg | Give Away

stalley melkwegStalley is een rapper uit Ohio en daar is die trots op. Zo vernoemde de rapper zijn debuutalbum naar deze staat. Het talent van Stalley is opgepikt door niemand minder dan Rick Ross. Hij heeft de Stalley een aantal jaar geleden bij zijn label MMG: Maybach Music Group gebracht.

Na mixtapes als ‘Lincoln Way Nights’ (2011) en ‘Honest Cowboy’ (2013) heeft hij nu zijn debuutalbum ‘Ohio’ uitgebracht met featurings die er niet om liegen: Ty Dolla $ign, Nipsey Hussle, August Alsina, Rashad en De La Soul. Met Rick Ross heeft hij net de tracks ‘One More Shot’ en ‘Everything A Dope Boy Ever Wanted’ uitgebracht. Hij maakt veel stappen en het ziet er naar uit dat we nog veel gaan horen van deze rapper.  Genoeg redenen waarom je hier bij moet zijn, kaarten zijn €20,- euro excl. lidmaatschap.

Give Away: Everyday Fresh mag 2×2 kaarten weggeven voor Stalley in de Melkweg. Om mee te doen ga naar onze Facebook en wie weet sta jij 11 maart in de Melkweg! Kom hieronder vast in de stemming met zijn video Stalley – Always Into Something ft. Ty Dolla $ign en meer muziek.