J.Cole op 22 november te zien in de HMH

J. Cole is een van de hotste rapper van het moment. Op vrijdag 22 november komt hij naar de Heineken Music Hall in Amsterdam om het bewijs te leveren dat hij ‘the new big name in hiphop’ is. Het concert is onderdeel van zijn wereldtour, in het kader van zijn onlangs verschenen album Born Sinner. Een geweldig album waar de klasse van afdruipt. J.cole heeft het album Born Sinner expres uit laten komen op dezelfde dag als Kanye West’ album Yeezus. Dit om te bewijzen dat hij niet bang is voor slechte verkoopcijfers, wat uiteindelijk terecht bleek. Hoewel Kanye West in de eerste week meer albums verkocht, zat J.Cole daar niet ver onder. Alle propz naar J.Cole dus.

Iedereen die J. Cole volgt en eerder live heeft mogen meemaken, weet dat hij een van de snelst rijzende sterren binnen de hiphop is. Wat zijn snelle groei misschien nog wel het beste aantoont is het feit dat hij in 2011 nog in het voorprogramma van Drake stond.

“Cole is een rapper van de oude stempel – in de goede zin van het woord – zoals je ze tegenwoordig niet zo heel vaak meer ziet. In alles is J. Cole op en top een pro.” Aldus State Magazine over J.Cole

Born Sinner
Na zijn debuutalbum Cole World, the Sideline Story en twee Truly Yours EP’s komt J. Cole in juni 2013 met zijn langverwachte tweede studioalbum Born Sinner. Het blijkt opnieuw een keihard album, die op twee binnenkomt en in no-time de nummer 1-positie van de US Billboard Charts haalt.  Aan het album Born Sinner werkten o.a. Miguel, TLC en Kendrick Lamar mee. Het album is door pers en fans met open armen ontvangen. Het is dan ook een geniaal album waar J.Cole zijn klasse nog eens extra heeft laten horen.

Het is een concert waar je bij moet zijn, Check voor kaarten hier!

Bekijk de hit Power Tript ft. Miquel hieronder!