Edwin AW13 Lookbook | Deep indigo denim is in Edwin’s DNA

Edwins Autumn/Winter 2013 collectie is voorzien van een zeer tof lookbook, dat we graag met jullie delen. In de huidige collectie zien we vooral stoere outfits, nieuwe washings in de denim en kleurgebruik dat perfect bij het huidige seizoen past. De gebruikte kleuren zijn niet te opvallend, maar een beetje somber, net als het weer in de herfst. Denk aan mosterd geel, baksteen rood en andere warme herfstkleuren.

Een Edwin collectie zou geen Edwin collectie zijn, zonder de nodige denim producten. Denim jeans, jackets en zelfs een vest/gilet, van premium Japanse 13,75oz denim. Onder de denim jeans vinden we bekende Edwin modellen zoals de ED55 of de ED80, voorzien van de kleurvolle en bekende Rainbow Selvedge aan de binnenkant, garantie voor een super stevig denim doek. Combineer de denim producten met een heerlijk warme knit, rol de broekspijpen op, draag stoere winter boots en je hebt een toffe, stijlvolle én warme outfit, waarmee je de koude winter kan trotseren.

De tofste stijlen hebben we hieronder voor je geselecteerd. Voor het complete lookbook en het aanschaffen van de producten ga je naar Edwin.com.

edwin-mens-lookbook-fw13-11 edwin-mens-lookbook-fw13-10 edwin-mens-lookbook-fw13-9 edwin-mens-lookbook-fw13-5 edwin-mens-lookbook-fw13-2 edwin-mens-lookbook-fw13-1