SO FRESH IT HURTS | Het Koffietafelboek voor 15-jarig bestaan Appelsap

Appelsap viert dit jaar zijn 15-jarig bestaan en viert dit o.a. met het bijzondere koffietafelboek ‘SO FRESH IT HURTS’. Het boek zal worden gemaakt in samenwerking met internationaal geprezen creative agency staat en wordt een ode aan 15 jaar street culture in Amsterdam.

Het boek ‘SO FRESH IT HURTS’ moet een hardcover koffietafelboek worden. Het boek zal toffe beelden bevatten van de hedendaagse generatie fotografen afkomstig uit Amsterdam. De mooie vastgelegde beelden zijn omtrent de muziek, het nachtleven, fashion, de mens, kunst en de stadscultuur van Amsterdam. Dit moeten dan ook erg mooi weergegeven beelden zijn, omdat Amsterdam op dit gebied veel te bieden heeft.  In het boek zal o.a. het werk verschijnen van fotografen als Petrovsky & RamoneKaren RosetzskyYamandú Roos & Dennis Branko.

 appelsap boek3
Wat ga je er in terugvinden? 
Nederlandse artiesten als De Jeugd van Tegenwoordig, The Opposites, Rednose Distrikt, Vic Crezée, Cinnaman en Tom Trago maar ook tech entrepreneurs als Nalden (WeTransfer), Vincent Reinders (22tracks) en Tim Heineke (Pause/Shuffler); creatieve bedrijven als 100%Halal, Circus, Habbekrats en Opslaan Als en streetfashion merken als Patta, Daily Paper, Ben-G, Ontour en vele anderen hebben de Amsterdamsescene de afgelopen 15 jaar gevormd en waren vanaf dag één betrokken supporters van Appelsap. Nu zijn zij zelf inspiratie voor anderen en zullen op een of andere manier terugkomen in het boek.
appelsap boek 2

Een mooi project dat werkelijkheid moet worden. Alle plannen zijn er en de inhoud is er ook, alleen het boek moet nog wel worden geproduceerd. Om daar geld voor op te halen is er een crowdfunding pagina in het leven geroepen op Voordekunst. Met nog een aantal dagen te gaan, zijn de makers en bedenkers van dit Amsterdams koffietafelboek op zoek naar donaties, partners en sponsoren om de overige percentage van het totaal bedrag binnen te harken.

Wil jij dit boek hebben of minstens voor zorgen dat deze ode aan deze 15 jaar street culture in Amsterdam, werkelijkheid wordt. Geef dan een donatie en wie weet ligt dit boek bij jouw op de tafel, in je favoriete cafe of winkel.

Appelsap boek 4
appelsap boek1