TRIWA presenteert het Falken horloge

TRIWA Falken horloge 1

Horlogemerk TRIWA presenteert deze week hun nieuwste product. De Falken is een gestroomlijnd horloge, geïnspireerd door de gelijknamige roofvogel. Falken’s lichtgewicht design maakt het de perfecte keuze voor iedere dag. Naast het ranke, sierlijke design is ook de Falkeye, een miniklokje, geplaatst tussen de hand en de 6e klokwijzer, kenmerkend voor het horloge. Dit geeft de Falken twee onderscheidende, functionele design lagen.

De Falken komt in een variatie van aarde tonen, geïnspireerd door de Zweedse natuur en landschappen. De donker bruine hout tinten en het Steengrijs doen denken aan de Zweedse ruige kustlijn, terwijl de gouden en zilveren accenten gebaseerd zijn op de ogen van de valk. De wijzerplaat komt in de opties Walter Falken, Rose Falken en Ivory Falken. Het bandje komt in de kleuren Black Classic, Brown Classic en Tan Classic.

De TRIWA Falken is wereldwijd beschikbaar bij TRIWA verkooppunten en online op www.triwa.com. In Nederland o.a. verkijgbaar bij retailers als de Bijenkorf, Baskèts, Hutspot en online via www.10-35.com.

TRIWA Falken horloge 2 TRIWA Falken horloge 3