The Flexican & Sef brengen ‘Yours Truly’ naar Utrecht

yours trulyThe Flexican en Sef zijn inmiddels een begrip bij feesten en festivals. Ze weten hoe ze een feest moeten geven, bewijst het lange, niet te blussen spoor van clubs en festivals waar de mannen zijn geweest. Hun eigenfeest Yours Truly is inmiddels een reizende clubnight geworden. Yours Truly heeft thuishaven Paradiso achter zich gelaten en zo is Yours Truly sinds 2013 in meerdere steden te bewonderen.

Op 13 maart 2015 nemen de mannen Yours Truly mee naar de Tivoli Vredenburg, Utrecht. The Flexican en Sef maken er elke editie weer iets speciaals van. Het duo zorgt vaak voor toffe gastoptredens en creëren een mooie sfeer omtrent de avond. De populaire clubnight is van alles voorzien, hits, obscuriosa, house, hiphop, heavy bass, futurebeats, Latijns-Amerikaanse drankjes met parapluutjes. Daarnaast weten ze altijd een gezellig publiek naar zich toe te trekken, wat Yours Truly een toffe clubavond maakt. Het feest is 21+ en kaartjes zijn €15,- en hier te verkrijgen.

Naast dat The Flexican en Sef op de avond keiharde hits spinnen, hebben ze uiteraard ook hun eigen nummers zoals Bro’s Before Ho’s en Mothersday. De laatst genoemde kan je hieronder checken om alvast in de stemming te komen.