Ticket Sale Appelsap Festival van start! || 8 augustus in ‘Flevopark’

Appelsap Fresh Music Festival zal dit jaar op 8 augustus in het Flevopark in Amsterdam plaatsvinden. De kaartverkoop voor het grootste outdoor Hiphop-festival van Nederland is vandaag begonnen!

Appelsap 15 jaar
Het is een speciaal jaar, Appelsap viert in 2015 haar 15 jarig bestaan. Het festival begon in juli 2000 als gratis blockjam in het Oosterpark in Amsterdam en groeide uit tot het bekendste en belangrijkste Hiphop-, R&B- en Bassfestival van Nederland. Appelsap maakte in de eerste jaren naam als podium voor Nederlands talent. Succesvolle acts als The Opposites, Typhoon, De Jeugd van Tegenwoordig, Tom Trago, Opgezwolle en Cinnaman stonden aan het begin van hun carrière allemaal in het Oosterpark. Inmiddels staat het festival ook bekend om zijn internationale primeurs als Disclosure, Danny Brown en Kendrick Lamar, die in 2011 al op Appelsap stond en afgelopen zondag twee Grammy’s won.

Het programma krijgt in de komende weken vorm, de organisatie spreekt in dit jubileumjaar van een extra bijzondere programmering, nieuwe partners en een grote campagne om het 15-jarig bestaan te vieren. Dat belooft veel goeds!

Het oude vertrouwde Oosterpark is Appelsap Fresh Music Festival dit jaar niet. Het wordt dit jaar verplaatst naar de groene velden van het Flevopark op nog geen 5 minuten fietsen van het Oosterpark, waar dit jaar een grootschalige verbouwing wordt uitgevoerd.

Ticketsale van start
Voor mensen die zich (voor het programma bekend is) alvast willen verzekeren van een ticket, start vandaag de verkoop van de Pioneer Tickets (super early bird) voor €19, gevolgd door de Vanguard Tickets (early bird) voor €25. Standard Tickets kosten €32,50 en aan de poort kost een kaart voor Appelsap €37,50. Net als voorgaande jaren komen er ook dit jaar tickets in de verkoop voor bewoners uit Amsterdam Oost, deze worden te zijner tijd aangeboden voor €16,50. Tickets zijn te koop via appelsap.net/festival

Appelsap Festival