Event: The Game met extra show in de Melkweg

Wegens de grote belangstelling voor de concertshow van The Game op woensdag 27 januari waarvoor de tickets binnen enkele uren uitverkocht waren, komt hij een dag later een tweede keer naar de Melkweg! De Amerikaanse hiphopartiest komt er op donderdag 28 januari 2 nieuwe albums voorstellen: “The Documentary 2” en “The Documentary 2.5”. FunX en Puna presenteren ook deze tweede concertshow, waarvan de voorverkoop dinsdag 1 december start.

Op zijn vijfde studioalbum werkt The Game met zijn oude vertrouwde productieteam, bestaande uit Dr. Dre, Just Blaze en Scott Storch. Met dit drietal achter de knoppen maakte The Game in 2003 een verpletterende entree in de hiphopscene. De uit Los Angeles afkomstige rapper scoorde in de afgelopen jaren megahits met de singles ‘Hate it or love it’. ‘How we do’ en ‘It’s Okay (One Blood)’ en bracht de kenmerkende West Coastsound terug. Het leverde hem o.a. twee Grammy Awards op.

The Game werkte al met hiphopgrootheden als 50 Cent, Eminem, Kanye West en Snoop Dogg. Ook op zijn nieuwe dubbelalbum ‘The Documentary 2’ wordt de rapper bijgestaan door sterren als Kendrick Lamar, Nas, Dr. Dre, Drake en Lil Wayne. Liefhebbers van klassieke westcoasthiphop in een eigentijds jasje zijn bij The Game aan het juiste adres.

Voorverkoop voor deze tweede show start dinsdag 1 december, om 10:00.


The Game – The Documentary 2 Tour
Presented by FunX en Puna
Donderdag 28 januari
Melkweg Amsterdam (The Max)
19:30
Tickets: € 30 + lidmaatschap
Facebook event