FreshCotton schiet de adidas NMD vanuit een helikopter!

FreshCotton x adidas NMD helikopter shoot 4 De afgelopen dagen werd Instagram overladen met foto’s en aankondigingen van een nieuwe adidas schoen. De adidas NMD Runner. Voor de lancering van deze gloednieuwe schoen werkt FreshCotton samen met adidas Originals en lanceert een zeer bijzondere campagne. De nieuwe adidas NMD lijn is ontworpen voor de ‘moderne nomade’, die zich comfortabel en compact in en tussen steden voortbeweegt. Dit inspireerde FreshCotton om met de nieuwe sneaker boven de stad uit te stijgen en vanuit een helikopter de adidas NMD aan de wereld te presenteren.

Het resultaat is een prachtige fotoshoot, waarbij de adidas NMD sneakers boven herkenbare locaties van de hoofdstad vliegen. Denk aan het Centraal Station, Vondelpark, het Rijksmuseum, de Dam en de historische grachtengordel. Bij de fotoshoot is ook een behind-the-scenes video gemaakt die het proces achter de fotoshoot zichtbaar maakt.

De adidas NMD Runner_R1 PK is vanaf zaterdag 12 december, 10:00 uur, verkrijgbaar bij FreshCotton.com.

 FreshCotton x adidas NMD helikopter shoot 1FreshCotton x adidas NMD helikopter shoot 2FreshCotton x adidas NMD helikopter shoot 3FreshCotton x adidas NMD helikopter shoot 5 FreshCotton x adidas NMD helikopter shoot 6