Appelsap Light Festival

Op zaterdag 22 maart presenteert de organisatie ‘Appelsap Light’ in Eindhoven. Op 22 maart zal het Klokgebouw in de lichtstad worden omgedoopt tot een tempel van Fresh Hiphop, R&B & Bass music met live optredens en DJ-sets tot in de vroege uurtjes. Ook tijdens de Appelsap Light-editie is eten een belangrijke factor en zijn er verschillende ‘food trucks’ aanwezig. Eindhovens kledingmerk Ontour zorgt voor exclusieve festival-merchandise.

The Opposite
The Opposites mogen gerust de headliner van het festival genoemd worden. Onlangs wonnen ze de prestigieuze Popprijs en dit niet in de laatste plaats door hun geweldige live-reputatie. In 2013 braken Willy en Big2 overal waar ze kwamen de tent af – o.a. op de uitverkochte zomereditie van Appelsap – en ook nu staan ze uiteraard weer garant voor een spectaculaire liveshow, die alleen maar beter en beter wordt. Appelsap is erg trots dat ze er weer bij zijn.
opposites
 
Top Notch presents: Ares, Ronnie Flex & Digitzz
 Ook kan er uitgekeken worden naar een nieuwe generatie veelbelovende Nederlandse Hiphop acts. Ares, Ronnie Flex en Digitzz zijn alledrie getekend bij Top Notch en zorgen op dit moment met hun spraakmakende radiohits, mixtapes en aankomende albums voor de nodige opschudding in de Nederlandse muziekwereld. 
 
It’s a party
 Ain’t no Appelsap party zonder de beste DJ’s van het moment. The Flexican (& Sef, Yours Truly), FS Green, Vic Crezée (Bassline) & Y’skid zorgen ervoor dat de befaamde Appelsap-sound zorgvuldig bewaakt wordt en dat er aan stilstaan niet gedacht hoeft te worden. Van Hiphop tot R&B, Roots en Nu- Soul tot Trap en UK Bass, het gaat allemaal langskomen. Eindhovens unsigned hype (en kwartfinales van The Next MC) Miggs de Bruijn maakt de line-up voorlopig compleet.
 

Appelsap heeft voor de organisatie van het evenement de handen ineen geslagen met Paaspop Events. Beide partijen vonden het hoog tijd voor een dergelijk concept in het zuiden van het land en zien het Klokgebouw als de perfecte locatie voor deze bijzondere ‘Hiphop Night of the Proms’.

De kaartverkoop is begonnen,  17,50 voor de early birds en daarna

€22,50. Tickets zijn hier verkrijgbaar.