K-Ci & JoJo komen op 23 april naar de Melkweg

Zojuist is op FunX bekend gemaakt dat K-Ci & JoJo, hét meest zwoele en harmonieuze R&B-duo van de jaren ‘90, op woensdag 23 april op het podium van de Melkweg staat. Na een albumloze periode van  twaalf jaar kan er na het vorig jaar in september uitgebrachte album ‘My Brother’s Keeper’ gesproken worden van een ware comeback van dit Amerikaanse tweetal en daarmee geven ze een welkome bijdrage aan de huidige revival van de 90’s R&B. De voorverkoop start aanstaande zaterdag 1 februari om 10.00 uur.

De broers Cedric (K-Ci) en Joel (JoJo) Hailey stapten in 1996 uit de legendarische R&B-groep Jodeci om een andere koers in te slaan: die van de sensuele serenades en romantische lovesongs (in tegenstelling tot de expliciet seksuele teksten kenmerkend voor Jodeci). In 1996 scoorde ze als gastartiesten van 2Pac een ware hit met ‘How Do U Want It’, maar in 1998 behaalden ze hun grootste succes met de single ‘All My Life’. Deze suikerzoete ballad stond lange tijd bovenaan de hitlijsten en leverde onder andere twee Grammy’s en een MTV Award op. Hits als ‘Don’t rush (take love slowly)’  en ‘Tell me it’s real’ volgden en uiteindelijk brachten de twee vier studio albums uit.

Twaalf jaar na hun laatste album ‘Emotional’, zijn de broers teruggekeerd met het album ‘My Brother’s Keeper’ en brengen ze de R&B uit de jaren ’90 terug, onder andere met de heerlijke sensuele track ‘Knock It Off’.

FunX presents:

K-CI & JOJO


Woensdag 23 april, Melkweg Amsterdam (The Max)

aanvang: 20.00 uur

tickets à € 27,50 + lidm.) Check voor tickets hier!