Venour Lookbook SS14 – “The Bird” Collectie

Wat krijg je als je een stel lauwe gasten, een snufje Amsterdam x Rotterdam en heel veel fun samenbrengt? Inderdaad, de creative agency van Venour. De jongens lanceren hun nieuwe zomercollectie, Birds genaamd; een collectie waarin feelgood creativity een hoofdrol speelt.

“The Bird Collection” bestaat uit T-shirts , snapbacks en een nieuwe zomerse variant op de varsity jacket. De ontwerpen zijn geïnspireerd op de vrijheid, speelsheid en bontheid van het vogelrijk. Ontwerper en mede-oprichter Noel Deelen legt uit : “Om vrij te zijn en te doen wat je wil zonder restricties, dat is een voorrecht dat we niet moeten onderschatten. We willen mensen terugbrengen naar die onbezorgde plek met onze collecties. Onze apparel moet een lach op mensen hun gezicht toveren”.

De collectie is verkrijgbaar op Venour.com, maar uiteraard heeft je vaste fashionretailer; FreshCotton, ook de nodige Venour kleding in hun collectie opgenomen.

VenourSS14_Lookbook01 VenourSS14_Lookbook04 VenourSS14_Lookbook06 VenourSS14_Lookbook02 VenourSS14_Lookbook03 VenourSS14_Lookbook07 VenourSS14_Lookbook05