Smeerboel Festival 2014 met o.a. Definitie van HipHop

Zaterdag 13 september is het weer tijd voor het smerigste festival van Nederland: Smeerboel Festival 2014. Hét festival waar alles kan en alles mag.

Grote veranderingen ten opzichte van vorig jaar zijn; waar we vorig jaar nog heerlijke dansjes deden op het Vredenburg Leidsche Rijn, vindt dit jaar de switch naar de Grasweide Papendorp plaats. Daarnaast een hele toffe muzikale verbreding in de vorm van meer live muziek en voor het eerst ook internationale artiesten op het programma.

Smeerboel Festival 2014 Omslag

Ook zijn er dit jaar een aantal nieuwe hosting partners betrokken bij Smeerboel Festival. Zo zal Tivoli Vredenburg het Live podium vertegenwoordigen en de Tilburgse organisatie “Definitie van Hiphop” zal de hiphop stage voor hun rekening nemen. Resist is er voor het derde jaar op rij bij als hosting partner, dit keer trekken ze het muzikaal alleen een stukje breder.

Wij zullen voornamelijk te vinden zijn bij de hiphop stage, waar genoten gaat worden van optreden van bijvoorbeeld de nieuwste rapformatie Great Minds, bestaande uit de drie Nederlandse raplegendes Jiggy Djé, Winne en Sticks. Daarnaast underground formatie Stropstrikkers, voor een portie rauwe hiphop. En om het lijstje compleet te maken zullen ook Digitzz, Typhoon (met band), Kleine Jay, Miggs de Bruijn, Deux Deux en nog meer artiesten aanwezig zijn.

Klinkt dit jou ook als (hiphop-)muziek in de oren? Surf dan nu naar Smeerboel.com en go get your tickets! Een bezoekje aan deze toffe website is trouwens al een beleving op zichzelf, een heerlijk voorproefje van de speelse beleving die we met z’n alle op zaterdag 13 september 2014 zullen beleven!

Smeerboel Festival 2014 Partypic