Velour SS15 Lookbook | Casual chique outfits

Graag stellen we je voor aan het súper toffe Zweedse merk Velour, by Nostalgi. Noord Europa staat garant voor prachtig design; simplistisch en creatief. Velour maakt feelgood preppy kleding met een perfecte fit en veel oog voor details. Verschillende traditionele producten worden voorzien van een stijlvolle twist. De oorsprang van Velour ligt in het Zweedse Göteborg, een levendige stad die dankzij de vele kunstenaars, ontwerpers en musici de ideale creatieve inspiratiebron vormt.

De beste items uit de huidige Velour zomercollectie hebben we hieronder voor je opgesomd en uiteraard kun je op de Velour site terecht voor online shoppings.

Velour SS15 Lookbook Broek met blote enkels

Een combinatie van een chino en een casual pantalon, klinkt completer. Wat deze Velour chino nóg completer maakt, is het feit dat dit de ideale lange broek is voor de zomer. Deze chino is namelijk 7/8ste qua lengte. Je hoeft niet meer te cuffen en een pinrol is ook onnodig; je sneakers + enkel worden sowieso goed blootgesteld. Deze 7/8ste chino is by far onze favoriet!Velour SS15 Lookbook Floral Denim outfit

Je collectie een zomers concept meegeven en een aantal key features toepassen, die je verwerkt in de beste items. Velour doet het perfect door middel van deze floral denim print. Een all over print, op een zeer subtiele manier verwerkt in een jacket, button shirt, bucket hat en zelfs een broek. Zou jij het aandurven, een volledig floral denim outfit?Velour SS15 Outfit 1 Trenchcoat & Floral Denim

De zomercollectie van Velour bestaat uit verschillende heerlijke pareltjes, maar de jassen zijn vooral super nice. Bovenstaand bomberjacket heeft een zeer clean silhouet met gebruik van subtiel blauwe kleuren. Verder is de trenchcoat een musthave deze zomer. De knopen zijn verborgen, behalve de bovenste, die de standaard kraag afmaakt.