RENARD Watches SS15 Lookbook | The Elite Collection

Renard Watches SS15 Lookbook 4In een wereld waarin smart technologie de belangrijkste smaakmaker lijkt op de horlogemarkt, introduceert RENARD een nieuwe serie elegante analoge uurwerken. Het horloge is zo ongeveer het enige sierraad waar iedere man mee weg kan komen. Een sierraad dat zich continu aanpast en continu bij je is.

Wat je om je pols draagt, zegt iets over wie je bent, waar je voor staat. RENARD is het Franse woord voor vos – een sierlijk, wild en verleidelijk dier. De Kelten zagen de vos als gids; voor de Japanners staat het dier voor een lang leven. Daarom is de vos het perfecte symbool voor deze serie horloges.

De RENARD Elite Collection werd geïntroduceerd in het voorjaar van 2015 en is geïnspireerd op klassieke charismatische ontwerpen uit de jaren ’60 en ’70. Een serie van twee modellen horloges die geschikt zijn voor elke gelegenheid. Ze hebben een minimalistische maar stijlvolle uitstraling, met een wijzerplaat van geborsteld metaal en een subtiel bollend glas. De Elite is verkrijgbaar in twee verschillende maten (35,5 en 25,5 mm) en er is keus uit diverse horlogebandjes. De bandjes zijn vervaardigd uit edelstaal en kalfsleer, afgewerkt in kroko- of hagedis-stijl. Online shoppen doe je op Renardwatches.com, zowel voor heren als dames.

Renard Watches SS15 Lookbook 1 Renard Watches SS15 Lookbook 2 Renard Watches SS15 Lookbook 3