Olaf Hussein FW15 Lookbook | ØLÅF’s open mind & sense of adventure

Olaf Hussein FW15 Preview Lookbook Cover foto

Dat Olaf Hussein weet hoe hij met zijn gelijknamige brand hype op moet bouwen, dat wisten we al. Hij deed het eerder met de welbekende Ø L Å F snapback en later ook met de witte Ø L Å F sokken, waarmee we op Instagram overladen werden. Nu breekt hij het internet met zijn FW15 preview lookbook. Hypebeast, Highsnobiety, FourPins & Complex, om maar even een aantal kleine namen te noemen, hebben stuk voor stuk aanbesteed aan de preview van Olaf Hussein. En dat is iets waar de Nederlandse fashion scene best een beetje trots op mag zijn.

De stijlen zijn simplistisch en futuristisch, zoals we van Hussein gewend zijn. Deze collectie gaat verder dan Amsterdam heritage, met inspiratie uit het Noorden en de great outdoords, wordt met luxe materialen en subtiele Ø L Å F branding een heerlijke collectie neergezet. Vooral de branding rond de hals *heart eyes*.

De huidige SS15 collectie shop je op OlafHussein.com en hieronder vind je het gehele lookbook. Van de verticaal geschoten afbeeldingen zijn we niet erg gecharmeerd, verder een heerlijke preview van een collectie die er zeer veelbelovend uit ziet. Hou de man Olaf Hussein in de gaten!

Olaf Hussein FW15 Lookbook White Shirt Olaf Hussein FW15 Lookbook 1 Olaf Hussein FW15 Lookbook Olaf Sweater Olaf Hussein FW15 Lookbook Black Jacket