Tomach Clothing Summer ’14 – Two-tone shirts, long sleeves & more

Toffe kleine Nederlandse labels schieten tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond. Tomach Clothing is daar zo’n voorbeeld van. Sinds 2012 timmeren de broers Thomas en Maxim hard aan de weg. Zo verscheen afgelopen februari al een tof lookbook van de Tomach Black/White t-shirts. Deze collectie toonde de potentie van het label al aan, maar nu klopt Tomach Clothing echt op de deur van de Nederlandse streetfashion-game.

Een toffe en vrij complete collectie met verschillende t-shirts, longsleeves, een windbreaker en een snapback cap. Shirts en longsleeves zijn zeer on-point met een toffe zwart/witte two-tone design. Het windbreaker jacket is dankzij de opvallend gekleurde lining, met beren print, een echte eyecatcher. Naast de two-tone t-shirts, zijn er ook verschillende shirts met illustraties. In deze illustraties is de tekst ‘Is it tomach?’ verwerkt, wat een woordspeling is op “Is it too much?’, dat slaat op de illustraties met gekke en rare aspecten. Deze creatieve touch, in combinatie met de exclusiviteit van de kleding, maakt deze collectie meer dan de moeite waarD!

Inmiddels ligt de kleding van Tomach ook in de fysieke stores van Prime & Boomboxx en is daarnaast uiteraard online verkrijgbaar op Tomachclothing.nl. Wees er snel bij, want deze gaan als warme broodjes!

EF -Tomach Clothing Lookbook Summer 14 Is it Tomach White EF -Tomach Clothing Lookbook Summer 14 Two Tone Men EF -Tomach Clothing Lookbook Summer 14 Two Tone Long Sleeve EF -Tomach Clothing Lookbook Summer 14 Two Tone Bucket EF -Tomach Clothing Lookbook Summer 14 Two Tone + Black