TIKTAK Eclectic Music Festival – 26 juli 2014 – Arenapark

Grote namen als Steve Aoki, Martin Garrix, DVBBS, Carnage, Yellow Claw, The Partysquad, MAKJ en GTA staan op 26 juli 2014 in het ArenApark in Amsterdam op de tweede editie van TIKTAK Eclectic Music Festival.

Steve Aoki & Martin Garrix
TIKTAK Festival heeft twee van de meest populaire DJ’s van dit moment weten te strikken: Steve Aoki en Martin Garrix. De zeer energieke en acrobatische Steve Aoki behoeft weinig tot geen introductie. Week na week staat deze man voor een uitzinnig publiek van duizenden mensen over de hele wereld, is zeer succesvol met zijn eigen platenlabel Dim Mak en heeft het taarten gooien tot een cultsport verheven. Snelst groeiend DJ-talent Martin Garrix’ eerste hit ‘Animals’ werd een wereldwijd succes, en zijn tracks ‘Wizard’ en ‘Proxy’ bestormen de hitlijsten as we speak. De 17-jarige draaide afgelopen week als jongste dj ooit op de Mainstage van het prestigieuze Ultra Music Festival in Miami. Eerder werd hij al geëerd met een Edison Award, welke wordt gezien als de oudste en belangrijkste Nederlandse popprijs.

Andere grootheden
Carnage
keert na een uitzinnig jaar terug op TIKTAK festival waar hij in 2013 zijn debuut maakte. Met zijn unieke mix van trap, house en hiphop staat hij keer op keer garant voor vuurwerk. Zijn producties worden massaal opgepikt en ook hij heeft onderhand ieder festival over de wereld al eens gesloopt.

Waka Flocka Flame, bekend van “Hard in da Paint” en “No Hands” zal een live optreden geven. De Rapper uit Atlanta is onlangs de studio ingedoken met de heren van Yellow Claw. De verwachting ligt dus hoog!

Andere grootheden zoals DVBBS, Bassjackers, Yellow Claw, MAKJ en GTA hebben hun komst ook bevestigd. MAKJ scoorde recent nog een hit met Hardwell en bracht releases uit op labels van o.a. Sander van Doorn en Bingo Players. Eerder dit jaar nog trok hij met zijn uitverkochte tour door Europa. De broers DVBBS scoorden een mega hit met ‘Tsunami’, waarna er een stortvloed aan shows op hun touragenda verscheen. En de storm is nog lang niet gaan liggen, momenteel doet hun verwoestende track ‘Immortal’ het erg goed in de lijsten.

Het immens populaire Nederlandse trio Yellow Claw is een graag geziene act op het festival. De drie veroveren momenteel Amerika, hebben een hit met ‘Shotgun’ en zijn een begrip geworden in de dance scene. The Partysquad kreeg dit jaar in Miami de support van de uitgesproken artieste M.I.A. waar zij eerder een track voor produceerden. De internationale ambitie van dit duo ligt momenteel erg hoog en er staan mooie dingen te gebeuren voor beide heren.

Meer informatie over prijzen, tijden en natuurlijk tickets vind je op TIKTAKFestival.com.

EF TikTak Festival Full Line Up