KRS-One 5 juni in de Melkweg + Give Away

Niemand minder dan KRS-One staat op 5 juni in de Melkweg en via Everyday Fresh in samenwerking met de Melkweg kan jij daar bij zijn! 

De rapper, die de Melkweg al meerdere malen heeft uitverkocht, laat 5 juni weer horen hoe old school hiphop klinkt. Hier kan je weer los op heerlijke klassiekers als Step Into A World en Sound Of The Police, maar ook nummers van zijn recentere materiaal op The BDP Album. Met aardig wat tassen vol ervaring weet de ervaren rapper als geen ander hoe die moet optreden. Hier moet je dan ook bij zijn! ​

KRS-One?
In de jaren ’80 werd KRS-One bekend als de frontman van de invloedrijke groep Boogie Down Productions. Kenmerkend voor de artiest is zijn sociale en politieke betrokkenheid, die in al zijn teksten is terug te horen.  Inmiddels beschikt de routinier over een rijkelijk oeuvre en weet hij ook live als geen ander beweging te krijgen in een hiphoppubliek.

KRS-One, die werd geboren als Kris Parker, stond aan de wieg van de hiphop. Zijn bijnaam The Blastmaster verdiende hij vanwege zijn reputatie om battles met andere MC’s meedogenloos in zijn voordeel te beslechten. De laatste jaren houdt The Teacher zich met name bezig met projecten om zijn kennis en de liefde voor muziek over te dragen op de nieuwe generatie. Kortom, met de komst van KRS gaat de echte hiphopfan deze avond terug naar waar het allemaal begon en zien zij een artiest die hiphop ademt!

Wil je hier absoluut bij zijn check dan hier voor tickets!

GIVE AWAY!

We kunnen 2×2 kaarten weggeven voor dit heelijke optreden, waar je als hiphop liefhebber bij wilt en vooral moet zijn! Check het snel op de Facebook van Everyday Fresh en doe mee!

Alvast even inkomen check zijn grootste hit hieronder: