SPACELIFE Jacket | Designed on eart, created for space

Everyday Fresh SPACELIFE PRODUCT SHOT Front

Geïnspireerd door de ultieme onontgonnenheid van de ruimte maakt SPACELIFE luxe kleding voor aardse avonturiers en toekomstige ruimte reizigers. Producten die de eigenschappen van de ruimtevaart combineren met een exclusief design: duurzaam, innovatief en comfortabel.

Als voorbode op de eerste volledige collectie in winter 2015/2016 heeft SPACELIFE nu reeds een zeer luxe limited edition jas ontworpen voor de echte space-liefhebbers. Deze is afgelopen
donderdag gelanceerd tijdens de Masters of LXRY en wordt in een oplage van honderd exemplaren exclusief verkocht via de website van SPACELIFE voor € 1.499,-. Het design van de jas haalt inspiratie uit het klassieke astronautenpak en net als een ruimtepak biedt de jas veel technische snufjes en bescherming tegen de elementen. De buitenkant van de jas is gemaakt van een unieke trilobal vezel, die zowel waterafstotend als licht weerkaatsend is, de capuchon bevat ingebouwde speakers en met de bediening op je mouw bedien je en via bluetooth moeiteloos je telefoon. De jas wordt geleverd in een speciale SPACELIFE ambassadeurs kit met daarin diverse ruimte geïnspireerde accessoires.

Het nieuwe label SPACELIFE is ontstaan uit een liefde voor ontdekking, aangestoken door de allereerste maanlanding en verder aangewakkerd door de snelle technologische ontwikkelingen van de laatste jaren. Met commerciële ruimtereizen in het verschiet en serieuze initiatieven als Mars One, die bezig zijn een permanente menselijke settlement op Mars te realiseren binnen de komende tien jaar, gelooft SPACELIFE dat het ‘ruimte leven’ geen verre toekomstmuziek meer is. SPACELIFE wil dit avontuur delen en tastbaar maken met producten die de innovatie van de ruimtevaart combineren met de comfort en luxe die we dagelijks wensen. Daarbij wordt ook onze planeet niet vergeten en gezorgd voor duurzame productie. Voor meer info check je Spacelife.nl en blijf er ondertussen van dromen dat je op een dag zo’n smak geld kunt missen voor een jas.

Everyday Fresh SPACELIFE PRODUCT SHOT SIDE Everyday Fresh SPACELIFE PRODUCT SHOT Back