Slow Watch | Een andere kijk op de tijd

Het nieuwe innovatieve en stijlvolle horlogemerk Slow Watch heeft een uniek concept. Het geeft je een ander idee van tijd. Dit horloge zal de manier van klokkijken en de omgang met tijd veranderen. Het is vrij gemakkelijk; met 24 uur op de klok en maar één wijzer om de tijd aan te geven, laat het horloge de hele dag in een oogopslag zien. In plaats van minuten en seconden aan te geven, zoals een normaal horloge, is de tijd op de Slow Watch per kwartier af te lezen. Leven in het moment is wat ze willen bereiken.

Hoe is het idee ontstaan?
Christopher Noerskau en Corvin Lask, de oprichters van slow watch, zaten ook in de ratrace met een succesvolle maar stressvolle baan, hypotheek en kids. Ze kwamen vorig jaar tot de conclusie dat het anders kan. “We hebben de slow watch gecreëerd om ons leven simpeler te maken. Om onszelf te herinneren niet elke minuut te haasten, maar te leven in het nu. Onze tijd op aarde is beperkt, laten we het niet verspillen aan het najagen van de tijd zelf”, aldus Christopher.

Kwaliteit en keuze
De slow watches zijn niet alleen bijzonder qua concept. De horloges worden in Zwitserland gemaakt van uitstekend stainless steel en zijn tot 100 meter waterdicht. De slow watch kast is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren; zwart, zilver en goud, allen met stainless steel, kalfsleren, canvas of nylon band. Door het strakke simpele design is de slow watch een tijdloos statement piece voor zowel mannen als vrouwen.

De Slow Watch is nu ook verkrijgbaar in Nederland, via www.slow-watches.com. De prijzen zijn vanaf €220,-.

slow watch goldslow watch silverslow watch green

Slow Watch

Slow Watch

Slow Watch

slow watch