Black Bananas Lookbook FW13 | Black and White Collection

Tijdens het ontwikkelen van de nieuwe Everyday Fresh website heeft Black Bananas niet stilgezeten. Ook zij hebben een hele nieuwe webshop en natuurlijk een nieuwe wintercollectie gedropt. Deze collectie is een stuk volwassener dan de vorige collecties. We zien veel zwarte items en strakke ontwerpen, met weinig kleur.

Daarnaast wordt er steeds meer met leer gewerkt. De pocket crewneck met slangenleer is misschien wel het tofste item uit de collectie. Deze trui is ook in een set verkrijgbaar samen met de ‘Black on black’ strapback. De brim van de cap is van hetzelfde leer gemaakt als de pocket, een perfect match dus. Verder zijn er nog 2 andere kleurencombinaties mogelijk, namelijk de ‘Leopard pocket’ set en de ‘Brown snake pocket’ set.

Naast de toffe promo video die hierboven te zien is, is er ook een professioneel lookbook geschoten. We hebben de beste shots voor jullie op een rijtje gezet. Helemaal nieuwsgierig geworden? Check dan BlackBananas.com en misschien zit jouw perfecte item ertussen.
BlackBananas Lookbook 2013 Black White Snapback ShirtBlackBananas Lookbook 2013 Black White Sweaters Shirts BlackBananas Lookbook 2013 Black White Snapbacks BlackBananas Lookbook 2013 Black White Nummer 63 BlackBananas Lookbook 2013 Black White Zwarte Sjaal