PARTYNEXTDOOR OP 30 MAART IN DE MELKWEG

De next best thing of R&B komt maandag 30 maart voor zijn eerste Nederlandse clubshow naar de Melkweg in Amsterdam: PARTYNEXTDOOR. De kaartverkoop voor dit concert van de protegé van Drake start vrijdag 5 december om 10.00 uur via de website van de Melkweg en Ticketmaster Nederland.

Vorig jaar was hij daar opeens: de Canadees Jahron Anthony Brathwaite aka PARTYNEXTDOOR. Getekend op Drake’s OVO-label bracht hij in oktober 2013 zijn debuutalbum uit, waarop een opvallend minimalistische mix van future R&B en hiphop is te horen.  Afgelopen zomer dropte PARTYNEXTDOOR opvolger ‘PARTYNEXTDOOR II’, met als eerste single ‘Recognize’, een samenwerking met leermeester Drake. Net als ‘Recognize’ is ook PARTYNEXTDOOR’s eerste headline tour door de Verenigde Staten een dikke hit: binnen enkele uren waren alle shows uitverkocht. Dit is een jongen waar we nog veel van gaan horen.

PARTYNEXTDOOR Maandag 30 maart 2015

Melkweg | Amsterdam 
Entree: € 17,50 (excl. lidmaatschap + servicekosten) De kaartverkoop start op vrijdag 5 december om 10.00 uur via melkweg.nl en Ticketmaster