We are Orange Juice FW14 Lookbook | Quality, Comfort, Finesse and Diversity

We Are Orange Juice Baseball Shirt Black Close Everyday Fresh

Het begon ooit als BMX blog. Inmiddels is We are Orange Juice in korte tijd uitgegroeid tot volwaardig kleding label met een toffe collectie en een lookbook dat geheel on-point is. Het blog werd gestart in 2011 om verschillende onderwerpen als BMX, skateboarding, muziek en fashion vast te leggen. Door jonge creatievelingen een podium te bieden om hun talenten en skills aan het grotere publiek te tonen, heeft WAOJ in korte tijd een enorme schare aan fans verzameld.

Nu is daar de FW14 collectie, inclusief een super tof lookbook. De collectie bestaat uit goede basics met slechts een aantal Orange Juice typographics verwerkt. Een zwart baseball jersey, gemaakt van een 50/50 blend van katoen en polyester, met in het wit Orange Juice op de borst, gemaakt van stevig vilt en op de onderkant een typerend rood label met een witte sinaasappel afgebeeld. Naast deze baseball jersey, wat duidelijk het parade paardje is, veel meer top items zoals beanies, caps, t-shirts, sweater en persoonlijk favoriet; de rode Orange Juice dices.

Dit is zeker een label om in de gaten te houden, lekker vernieuwend en met een compleet eigen stijl. Check de shop en het blog op WeareOrangeJuice.com en als je deze week een order boven de €50,- plaatst ontvang je een gratis Orange Juice hat.
We Are Orange Juice Hoodie Grey Everyday Fresh We Are Orange Juice T-Shirt Backprint Everyday Fresh We Are Orange Juice Baseball Shirt Black Everyday Fresh We Are Orange Juice T-hirt Everyday Fresh We Are Orange Juice Beanie Dices Everyday Fresh