Hebben we genoten van de Square opening in Utrecht? Jazeker.

Square Utrecht verhuist naar zadelstraat
“Hebben we genoten van drankjes? Oh, jazeker!”

Ok, even zonder dollen. Square zet al jaren een top concept neer in het hartje van ’t land. De super gezellige opening van de nieuwe winkel was hier weer eens het bewijs van. Utrecht is een handjevol noemenswaardige winkels rijk en Square is daar zeker een van.

De winkel zat voorheen op de Lange Jansstraat en heeft haar nieuwe locatie geopend in de Zadelstraat, schuin tegenover zusterwinkel Quadrat. Handig. Zo kun je in gemakkelijk even beide winkels bezoeken.

Inmiddels zitwinkel alweer bijna 3 maanden op de nieuwe locatie, maar de opening vond pasgeleden plaats. Dit zorgde ervoor dat de winkel al helemaal af was en de kledingrekken goed gevuld waren met de nieuwste lente collecties. Een mooie balans tussen gevestigde merken als Levi’s, Minimum en Komono met daarnaast zeer sterke nieuwkomers zoals We Are CPH, Le Fix en het Nederlandse Shipmates. Verder waren de drankjes & hapjes prima geregeld en is het altijd leuk om met een enthousiaste ondernemer als Sijbrand, de eigenaar van Square, een babbeltje te maken.

Kortom, reden genoeg om de Square zelf eens te checken in de Zadelstraat te Utrecht of de shop in de gaten te houden via Facebook.

Trotse eigenaar Sijbrand.
Trotse eigenaar Sijbrand.

Square Utrecht opening kleding Square Utrecht Opening wijn Opening Square Utrecht Zadelstraat