TRIWA SS15 Lookbook | Horloges & zonnebrillen met pasteltinten

TRIWA SS15 Pasteltinten Men and Women2Als je zorgt dat je verschillende pasteltinten goed in je outfit weet toe te passen, dan weet je zeker dat je in de zomer van 2015 super on point komt. Laat Triwa er nou net voor gekozen hebben om nude, wit en beige als kenmerkende kleuren in de de Spring Summer 2015 collectie toe te voegen. Hierdoor zorg je ervoor dat zelfs je horloge- en zonnebrillengame, voorzien is van pasteltinten.

Het Stockholmse horlogemerk laat dit seizoen de karakteristieke zachte kleuren van de Zweedse hoofdstad terugkomen in horloges én zonnebrillen. Opvallend detail bij deze horlogeserie zijn de patronen in de leren horlogebanden. De zomerkleuren die te zien zijn in trendy Stockholm vormden dé inspiratie voor deze TRIWA collectie. Combinaties van verschillende tinten wit, poederroze en lichtblauw gaan samen met de stoere metalen kasten die zijn voorzien van geborstelde en gepolijste afwerking.

De gehele collectie is unisex dus voor zowel man als vrouw geschikt, zoals hieronder goed wordt weergegeven. De zonnebrillen en horloges zijn verkrijgbaar bij geselecteerde retailers als Baskèts, Hutspot, FreshCotton en gewoon via Triwa.com.

TRIWA SS15 Pasteltinten Men and Women6 TRIWA SS15 Pasteltinten Men and Women7 TRIWA SS15 Pasteltinten Men and Women3 TRIWA SS15 Pasteltinten Men and Women5