GANT FW’14 Collectie – Perfect weekend outfit

Voor het najaar heeft GANT comfortabele kleding die een prima basis vormt voor een perfecte weekend outfit – maar dan wel met een extra touch. Een variatie op de country stijl verandert de stoere Amerikaanse sportswear in geraffineerde, hedendaagse kleding die ook naar het werk gedragen kan worden.

De GANT man weet hoe hij lagen opbouwt; hij combineert stoffen en materialen met gemak, waardoor een eenvoudige outfit dynamische effecten krijgt. Geweven items zijn het basisartikel: in stijl variërend van luxe lichtgewicht tot samengestelde wolsoorten en forse kabels. Denim dat gedragen aanvoelt wordt een of twee keer omgeslagen en gecombineerd met flanellen shirts, geschikt voor de chique buitenman.

Het palet gaat van donker kobaltblauw naar verschillende diepe groene en rode kleuren. Verschillende tinten geel veranderen geleidelijk in karamel en bruintonen, waardoor een vintage look ontstaat. Aan het eind van het weekend worden de corduroy broeken en de breisels met sjaalkraag in de marineblauwe weekendtas gepakt voor de reis terug naar de stad. Check de collectie online op Gant.com.EverydayFresh GANT FW14 Layers EverydayFresh GANT FW14 Grey Outfit EverydayFresh GANT FW14 Body warmer EverydayFresh GANT FW14 Layers close up EverydayFresh GANT FW14 Jacket