ETQ Amsterdam opent flagshipstore in Amsterdam

ETQ Amsterdam opening etq store front

Op vrijdag 4 september heeft het Amsterdamse label ETQ de deuren van de nieuwe flagshipstore geopend aan het Singel in Amsterdam. Een dag eerder waren wij bij de Grand Opening van de ‘etq store’. Onder het genot van een biertje, champagne of cocktail van Hennessy, werd de nieuwe store door heel hip-Amsterdam gecheckt. Het cleane interieur is het werk van designer studiojosvandijk, die veel gebruik heeft gemaakt van beton, stalen squares en subtiele tanned leather zitplekjes. De stijl is minimalistisch, tijdloos, sterk architectonisch en sluit naadloos aan op de ETQ identity.

De etq store is de eerste fysieke winkel van het internationaal georiënteerde label, waar naast de eigen footwear range een high-end selectie aan unisex labels verkrijgbaar is. De typerende stijl van ETQ is doorgetrokken naar het concept van de store, waar minimalisme, tijdloosheid en esthetiek het uitgangspunt vormen. De nieuwe store beperkt zich niet tot het eigen label; verschillende internationale labels – waaronder Opening Ceremony, Han Kjøbenhavn, Maison Kitsuné, Études en I love Ugly – worden gepresenteerd.

Neem een kijkje bij de etq store op Singel 459 in Amsterdam en uiteraard vind je de nieuwste ETQ FW15 collectie gewoon op ETQ-Amsterdam.com.

ETQ Amsterdam opening etq store upper level 1 ETQ Amsterdam opening etq store upper level 2 ETQ Amsterdam opening etq store downstairs 1 ETQ Amsterdam opening etq store downstairs 2