Hopper, je personal bier shopper

Hopper Bier2Hopper is nieuw. Een bierbox met het beste Nederlandse craftbier, bij je thuisbezorgd. Klinkt als een droom. De bierbox van Hopper is een maandelijkse selectie van het beste bier van kleine Hollandse brouwers. Eersteklas bier dat met kennis, zorg en aandacht is gemaakt, met de beste ingrediënten. Je kunt één enkele box bestellen of je elke maand laten verrassen wat Hopper deze keer voor je heeft uitgezocht.

Craftbier dat ambachtelijk gebrouwen wordt is populair. In Nederland zijn zeker 300 serieuze microbrouwerijen, die vaak meerdere soorten bier brouwen. Nederland is inmiddels bekend om haar goede kwaliteit craftbier, maar het aanbod is volkomen onoverzichtelijk. Hopper zoekt de brouwers op, scheidt het kaf van het koren, en selecteert iedere maand vijf verschillende bieren voor je, waar je er per bier twee van in je bestelling krijgt. Zie het als een soort personal bier shopper.

Hopper BierIn je box, op de website en op Facebook kun je elke maand meer lezen over de selectie van deze maand, de brouwers, hun bier, de herkomst en keuze van ingrediënten, streekverhalen, brouwtradities enzovoorts. Hopper geeft verder advies aan beginnende bierproevers over zaken als koeltemperaturen, proeftechnieken en volgordes.

De Hopper Bierbox wordt iedere maand bij je thuis bezorgd voor € 32,95, maar je keuze uit de veelzijdige collectie op HopperBier.nl.

Hopper Bier Box Hopper Bier Box2 Hopper Bier met bier