De ‘This is not a plastic bag’-tas van YACO

YACO This is not a plastic bag Header

Wist je dat we 260 tot 300 plastic tassen verbruiken? Per persoon. Per jaar. Dat dit een enorm aantal is hoeven we je natuurlijk niet te vertellen. Daarom komt het Amsterdamse YACO nu met de ‘This is not a platic bag’-tas. Gebruik iedere dag dezelfde tas en zorg ervoor dat jij niet degene bent die zoveel plastic tasjes nodig heeft.

Naast een bijdrage aan een beter milieu is deze boodschappen tas ook een prima accessoire. De duurzame tas is  namelijk gemaakt van stevige denim stof en kan daardoor zeker tegen een stootje. Daarnaast is de tas zeer multifunctioneel. Of het nou is voor je dagelijkse boodschappen een middagje door de stad slenteren of een bezoekje aan het park; dit is de tas waar je altijd naar kunt grijpen. Voor de afwisseling is de tas volledige ‘reversible’, waardoor je ‘m dus binnenstebuiten kunt gebruiken.

Een beter milieu begint bij jezelf, ga dus nu voor een  ‘This is not a plastic bag’-tas en draag je steentje bij. Check de YACO FB-page voor het laatste nieuw omtrent de ‘This is not a plastic bag’-tas.

YACO This is not a plastic bag 2 YACO This is not a plastic bag 1 YACO This is not a plastic bag Model