Bickley + Mitchell Knitwear Lookbook FW14 | Sjaals en beanies

BICKLEY + MITCHELL Winter 14-15 Lookbook Big Scarf

Met het thema van dit seizoen ‘Not only a knit addict’ wil accessoire-merk Bickely + Mitchell de liefde voor denim extra benadrukken. Het basis kleurenpalet bestaat uit blauw, indigo en zwart waarbij de focus ligt op accessoires die perfect te  combineren zijn met denim.

Bickley + Mitchell werkt ieder seizoen met vijf verschillende thema’s voor mannen en vrouwen. Zo zien we voor dames Pure Scandinavian, waar veelvuldig gebruik gemaakt wordt van strakke, basic silhouetten in grijstinten. Heel anders is het thema Neuvo Mexico, waar aan kleur en patronen geen gebrek is.

De heren worden neergezet als Inked Gentlemen. Binnen dit thema wor den kwaliteitsstoffen in zwart, indigo en blauw gebruikt, maar ook herkenbare Engelse ruiten en klassieke strepen. Andere mannelijke thema’s zijn Modernist, Nature boy en Gaucho’s. On the ranch, Miss Russia en Gothic fairytale zijn categorienamen binnen de damescollectie.

Belangrijke aanvullende kleuren binnen de winter 2014 collectie zijn bordeaux, legergroen en lichtroze. Voor de breisels wordt gebruik gemaakt van 100% katoen maar we zien ook mixen van indigo katoen met andere kwaliteiten. Check de website van Bickley + Mitchell om te zien welke verkooppunt bij jou in de buurt zit!

BICKLEY + MITCHELL Winter 14-15 Lookbook Beanie Scarf BICKLEY + MITCHELL Winter 14-15 Lookbook Striped Scarf