Daily Paper SS15 Lookbook | Marokkaanse inspiratie deel 1

Daily Paper does it again! Jezus man, alles wat die gasten aanraken verandert in goud. Wat een bizar sterk lookbook voor de Spring/Summer 2015 collectie. Daily Paper neemt een aantal van de sterkste trends van dit seizoen en weet daar ,op hun eigen manier, een perfecte twist aan te geven. Hierdoor is ieder item super on-point, maar het blijft herkenbaar als typisch Daily Paper product. En dat is knap, heel knap.

Uiteraard kan zwart/wit apparel en het gebruik van grote logo’s, niet ontbreken. Dit zien we bijvoorbeeld in de logo tee’s en longsleeves. Verdere super sterke nieuwe items zijn het padded vest, in grey en navy, en de trenchcoat, in camel en navy. Maar ook de terugkerende logo tee’s, sweaters en bombers, zijn weer van uiterst hoog niveau. De liefde tussen verschillende Amsterdamse (en Antwerpse?) partijen is goed, zo draagt het model Filling Pieces, is model Joachim hetzelfde model als in het Arternative lookbook en straalt de broederschap op de laatste foto er vanaf.

Deze geweldige drop is pas het eerste deel van de complete collectie. Voor de collectie heeft Daily Paper inspiratie gehaald uit Noord-Afrika, Marokko om precies te zijn. De inspiratie komt voort uit de materialen, kleuren en cultuur die Marokko zo bijzonder maakt. Deze eerste drop is gebaseerd op het kleurenpalet en de stoffen die door de Marokkaanse bevolking wordt gebruikt. In de tweede drop kunnen we producten verwachten die zijn gebaseerd op de invloeden van de oude en de moderne ‘Berber Tribe’.

Op DailyPaperClothing.com vind je de complete collectie. Je zult echter nog even geduld moeten hebben tot de 31ste van januari, voordat je de collectie kunt bestellen. Vanaf dat moment zullen de producten ook bij overige Daily Paper retailers, zoals FreshCotton, verkrijgbaar zijn.

Daily Paper SS15 Lookbook Black and White Daily Paper SS15 Lookbook All Black Daily Paper SS15 Lookbook Two Tone Logo T-shirts Daily Paper SS15 Lookbook Padded Bodywarmer Daily Paper SS15 Lookbook Black Bomberjacket Daily Paper SS15 Lookbook Burgundy Bomberjacket Daily Paper SS15 Lookbook Logo Crewneck Since 2008 Daily Paper SS15 Lookbook Navy Trenchcoat Daily Paper SS15 Lookbook Granddad Shirt All over print Daily Paper SS15 Lookbook Printed Love