CLAE x Publish Brand | Gregory SP Low Top

Publish x Clae Shoes 1Footwear label CLAE slaat de handen in een met streetwear label Publish Brand. De merken presenteren trots de samenwerking die heeft geleid tot ‘The Natural State Project’. Beide merken zijn gevestigd in Californie, wat de ultieme basis voor een goede collab bleek te zijn.

Het doel om een sneaker in zijn puurste vorm te creeren heeft geleid tot dit nieuwe model van de Low Top Gregory SP sneaker. De inspiratie voor het design is Joshua Tree, een uniek uitgestrekt stuk woestijn ten zuiden van Californie. Dit rauwe landschap is direct de locatie waar deze prachtige beelden geschoten zijn.

Ieder paar schoenen is verpakt in een custom made bandana met daarop de geologische beschrijving van Joshua Tree en daarnaast zijn de sneakers aan de binnenkant voorzien van co branding van beide merken. In totaal zijn er slechts 500 paar gereleased en wordt iedere schoenendoos genummerd, wat een tof en exclusief detail biedt.

De CLAE x Publish Low Top Gregory SP zal vanaf 30 april in Nederland verkrijgbaar zijn bij Concrete.

Publish x Clae Shoes 2 Publish x Clae Shoes 5 Publish x Clae Shoes 3 Publish x Clae Shoes 4 Publish x Clae Shoes 7 Publish x Clae Shoes 6