Big Sean x Adidas Originals Metro Attitude Sneakers

Adidas werkt met meerdere artiesten om een speciale line te creeren. Zo werkte Adidas met ondermeer Rita Ora, Pharrel en komt er ook een uitvoering van een Adidas sneaker van Kanye West. Naast de voorgaande namen, heeft Adidas ook de hulp ingeroepen van Big Sean.  De sneaker is hoogstpersoonlijk geselecteerd door Sean uit het enorme schoenenarchief van Adidas, maar heeft voor de release een modern jasje gekregen.

De schoen heeft slangenleer, het slangenleer ontwerp van de schoen is intact gebleven, maar is uitgerust met een felle floral print bovenop een zwart lederen basis. De inspiratie hiervoor komt van de tropische stranden in Hawaii waar de rapper zich geregeld bevindt om met zijn G.O.O.D. Music familie muziek op te nemen.

In lijn met Big Sean’s laatste album is er een quote van het nummer ‘First Chain’ verwerkt in de schoen en is het ontwerp tot slot afgewerkt met gouden accenten. Om de exclusieve release compleet te maken wordt er bij elk paar een schoenentas met all-over floral print geleverd.

De Big Sean Metro Attitude sneakers van Adidas Originals zijn vanaf 13 september verkrijgbaar via de Adidas Originals stores wereldwijd en online voor $165 dollar.

big-sean-adidas-originals-metro-attitude-5 big-sean-adidas-originals-metro-attitude-4 big-sean-adidas-originals-metro-attitude-3 big-sean-adidas-originals-metro-attitude-2