Appelsap Klokgebouw: Ook Mr. Polska en Noizboiz zijn bevestigd!

Appelsap Klokgebouw, het gloednieuwe indoor hiphopfestival dat op zaterdag 22 maart in het Klokgebouw te Eindhoven plaatsvindt, heeft nu ook Mr. Polska en NoizBoiz aan het programma toegevoegd. Vorige week maakte de organisatie al bekend dat niemand minder The Opposites, The Flexican & Sef, Digitzz, Ronnie Flex, Ares, FS Green, Vic Crezée, Y’skid, Miggs de Bruijn en MC Lentini hun opwachting zullen maken. 

Appelsap begon in 2000 als gratis block jam en groeide uit tot een festival met vele duizenden bezoekers. In 2011 werd het voor het eerst een betaald festival. Appelsap staat bekend als het festival waar je de nieuwste acts als eerst ziet. Zo stonden in de afgelopen jaren acts als Kendrick Lamar, Theophilus London, Disclosure, ScHoolboy Q en French Montana voor het eerst op een Nederlandse festival stage.

Het thema Licht komt volop terug in de visuele promotiecampagne, omdat het festival plaats vindt in de enige echte Lichtstad die Nederland rijk is: Eindhoven. Aan de campagne werkten onder anderen Ares, FS Green, The Flexican & Sef, Ronnie Flex, MC Lentini, Digitzz, Miggs de Bruijn en Y’skid mee en bestaat o.a. uit een commercial, making-of, instagramfilmpjes en een postercampagne. De campagne werd geschoten door Nocandy.

Early Birds tickets zijn inmiddels volledig uitverkocht; vanaf vandaag zijn wel de reguliere tickets voor € 22,50 via deze link te bestellen.