Vijf jaar Yours Truly op 12 juni in de Paradiso

Vrijdag 12 juni 2015 vieren The Flexican & Sef dat hun feest Yours Truly alweer vijf jaar bestaat. Thuisbasis Paradiso wordt het decor voor deze ‘trip down memory lane’ waar uitgebreid een eer zal worden bewezen aan het vijfjarig bestaan van de populaire clubavond.

Bescheiden begonnen in 2010, met als eerste thuisbasis club Jimmy Woo in Amsterdam, is Yours Truly vooral een platform voor The Flexican om meer uit te kunnen proberen in de muzikale breedte en diepte.  “Ik merkte dat ik behoefte had om muzikaal meer te vertellen dan ik tijd had in een normale boeking van een of twee uur” verteld Thomás Goethals, beter bekend als The Flexican.

Mede dankzij de groeiende populariteit, is het feest sindsdien uitgegroeid naar een clubavond van formaat met Paradiso (Amsterdam) als thuisbasis.
Yours Truly heeft zich, naast Amsterdam, kunnen uitbreiden naar avonden in de grote steden als Rotterdam, Utrecht, Tilburg, Eindhoven en host eigen stages op festivals als Mysteryland, Amsterdam Open Air en Kingsland.

Met uitzondering van een eerdere editie met Major Lazer als gast, heeft Yours Truly nooit gezocht naar grote headliners maar bewust gekozen voor een familiair gevoel met Nederlandse DJ’s als FS Green, SirOJ, Full Crate en Vic Crezee.
Het vaste publiek is meegegroeid met de immer evoluerende sound van Yours Truly. Het typische Yours Truly geluid laat zich typeren als house, UK, en future R&B met een vleugje hiphop. Sef: “”Yours Truly voelt altijd aan als ons huis, waar iedereen die openstaat voor frisse muziek welkom is”.

Voor de aanstaande avond in Paradiso worden The Flexican en Sef bijgestaan door vaste residents FS Green & Fit en de Britse undergroundheld DJ Q.

Yours Truly
Vrijdag 12 juni 2015
Paradiso Amsterdam
Line-up: The Flexican & Sef, DJ Q (UK), FS Green & Fit

Locatie: Paradiso
Tijd: 0:00 – 05:00
Voorverkoop €15- (exclusief vvk kosten) via www.paradiso.nl <http://www.paradiso.nl>
Ticketlink: http://www.ticketmaster.nl/event/147305?brand=nl_paradiso

Nog nooit geweest proef hieronder de sfeer!