Utca’s Finest – Streetwear uit het hartje van ’t land

Een jaar geleden besloten Joyce & Soleil samen een kledingmerk op te richten. Het doel was simpel: kleding ontwerpen voor iedereen die Utrecht in zijn hart “draagt”, waar in Nederland dan ook. Letterlijk vanuit de woonkamer werd zeven dagen per  week hard gewerkt om van Utca’s Finest een succes te maken.

Inmiddels is de Utca-kleding niet aan te slepen en zijn de twee Utrechtse dames klaar voor een volgende stap. Het starten van een Utca’s Finest kledingwinkel in hartje Utrecht. Een winkel waar klanten de Utca 030 kleding op een fysiek punt aan kan schaffen. De Utrechtse kledingbranche is klaar voor een nieuwe streetwear touch, voor iedereen die de prachtige stad een warm hart toedraagt.

Hoe ziet de collectie eruit? Verschillende zeer opvallende designs op shirts, sweaters en snapbacks. Ieder design vertegenwoordigd Utrecht op een zeer opvallende en eigenzinnige manier. Bijvoorbeeld het U-sign van Steen, die met de hand wordt gevorm, of het Utrechse wapen, voorzien van de tekst Utca’s Finest in een zeer klassiek font. Uiteraard mag ‘Utca 030′ ook niet ontbreken, het netnummer van Utrecht represent de stad perfect.

Ben jij een échte Utrechter? Of  draag je om een andere reden Utrecht een warm hart toe? Dan mag een item uit de Utca’s Finest collectie niet ontbreken. Check de Utca’s Finest webshop voor alle producten en zie hieronder een kleine greep uit de collectie. Utca's Finest Utca 030 Sweaterjpg Utca's Finest Beanie U-sign shirt Utca's Finest Utrecht Wapen Shirt Utca's Finest Kleding