Slow Watch Brazil Edition | Horloge voor het goede doel

Amsterdam, 05 mei 2014 – Horlogeliefhebbers, voetbalfanaten en donateurs opgelet. Kan je niet wachten tot de voetbalgekte begint en wil je deze in stijl beleven? Of is het tijd je steentje bij te dragen? Vanaf vandaag is de limited Brazil edition van slow watch te bestellen. Een exclusief model waarvan de gehele omzet ten goede komt aan ‘A Chance To Play’: een goed doel wat zich inzet voor betere levensomstandigheden voor kinderen in de sloppenwijken van Brazilië. Het horloge is dus een perfecte manier om voetbal, stijl en maatschappelijke verantwoordelijkheid te combineren.

Wat maakt deze Brazil edition zo speciaal? Allereerst de beperkte oplage. Er zijn slechts 24 stuks geproduceerd, één voor ieder uur van de dag. Daarnaast is het horlogebandje gegraveerd met de tekst ‘Brazil edtition’ en wordt klokkast voorzien van een limited edition nummer. Om het geheel een extra Braziliaans tintje te geven, zijn de leren polsbandjes gemaakt van replica’s voetballen uit 1950. Het jaar dat er voor het eerst een voetbaltoernooi in Brazilië plaatsvond.

A Chance To Play – Terre des Hommes
Slow watch is een merk waarbij de kwaliteit van het leven centraal staat. Dat is de reden dat slow watch haar gehele opbrengst doneert aan ‘A chance To Play’. Dit initiatief creëert nieuwe mogelijkheden door middel van sport, spel en educatie voor kansarme kinderen in de Braziliaanse Favela’s. Het is een initiatief van ‘Terre des Hommes, een organisatie die de rechten en ontwikkeling van kinderen wereldwijd wil bevorderen.

Hoofd fondsenwerving Terre des Hommes vertelt: “Het is ongelofelijk dat een jong merk 100% van de opbrengst aan ons doneert. Ze helpen hiermee de kinderen en wij zijn ze enorm dankbaar. We hopen dat dit andere merken, groot en klein, ook zal inspireren om goede doelen als de onze te helpen.”

Corvin Lask, een van de bedenkers van slow watch, vult aan:  “Wij van slow staan voor wat werkelijk belangrijk is in het leven. Door middel van dit project hebben wij de mogelijkheid bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen in de Braziliaanse Favella’s.”
 

Early birds
Vanaf vandaag kan er meegedongen worden om de eerste twaalf limited editions. Via slow@slow-watches.com kan je aanspraak maken. Uit alle aanmeldingen worden de eerste twaalf slow watches verloot. Op de eerste speeldag, 12 juni, zullen de overige twaalf modellen om exact 22.00 uur de verkoop in gaan via hun website. De prijs voor de Brazil edition is €500,-.

P.S. ben je geïnteresseerd in het standaard model? Kijk op www.slow-watches.com voor alle varianten.