‘Slow Mo’ | Het kleine broertje van de Slow Watch

Slow Watch dont chase every minute

Deze winter voegt Slow Watch het nieuwste model toe aan zijn collectie, de Slow Mo. Het horlogemerk, dat in 2012 werd gelanceerd vanuit de gedachte individuen bewuster te laten leven in het hier en nu, komt deze keer met een smallere versie van het klassieke slow horloge. De slow Mo heeft een dunnere band die perfect om de slankere pols past, waardoor het horloge een subtiele maar luxe uitstraling krijgt.

slow Mo collectie
De nieuwe collectie bestaat uit tien verschillende varianten waarbij de drager kan kiezen uit metalen of lederen horlogebandjes. Het horloge is beschikbaar in de kleuren zwart, zilver, goud en rosé goud en heeft maar liefst acht verschillende en verwisselbare bandjes, zodat de gebruiker het naar smaak kan customizen. Door de dunne band is de slow Mo heel geschikt voor dames, maar ook voor heren die de voorkeur geven aan een subtiel maar luxe horloge.

Less is Mo’
Zoals alle slow watches heeft de slow Mo een iconische slow wijzerplaat waarbij 24 uur is af te lezen met slechts één wijzer. Op deze manier verandert slow onbewust de manier van klokkijken en wordt de tijd op een andere manier geïnterpreteerd. Met het kleine zusje van de slow watch familie wil het merk de drager eraan blijven herinneren soms een stap terug te nemen en te focussen op wat echt belangrijk is in het leven. De nieuwe collectie is vanaf november verkrijgbaar via Slow-watches.com.

Slow Watch treasure perfect symmetry