PUMA x BWGH Spring/Summer 15

bwgh-puma-spring-summer-2015-lookbook-1Het zijn altijd heerlijke items die komen uit de samenwerking tussen PUMA en het Franse Brooklyn We Go Hard (BWGH). Nu hebben de merken weer samengewerkt, met als resultaat nieuwe kleding en uiteraard nieuwe sneakers.

Voor deze Spring/Summer collectie is weer invloed gehaald vanuit een kunstenaar, ditmaal van de New Yorkse kunstenaar Ethan Cooke. De kunstenaar staat bekend om zijn werk waarin vooral vierkanten en rechthoeken een grote rol spelen. De kleuren die je in de collectie terugziet, zijn ook kleuren die vaak bij Ethan Cooke terugkomen.

De sneakers zijn de top items van deze collectie, het gaat om de R698 sneaker die in een nieuw jasje is gestoken. De sneakers zijn van nubuck, leer en katoenen jersey materiaal. Daarnaast vind je in de PUMA X BWGH collectie toffe kledingstukken. Zo hebben ze longsleeves, een  jas, overhemden en een rugzak. Stuk voor stuk vastgelegd in dit mooie lookbook. De collectie is vanaf 31 januari beschikbaar en te verkrijgen bij FreshCotton.

bwgh-puma-spring-summer-2015-lookbook-8 bwgh-puma-spring-summer-2015-lookbook-7 bwgh-puma-spring-summer-2015-lookbook-6 bwgh-puma-spring-summer-2015-lookbook-5 bwgh-puma-spring-summer-2015-lookbook-4 bwgh-puma-spring-summer-2015-lookbook-3 bwgh-puma-spring-summer-2015-lookbook-2